pantofi incaltaminte dama pantofino.ro
Detalii despre livrare, plata si retur

Detalii despre livrare, plata si retur

Livrarea produselor se face pe tot teritoriul Romaniei in 1-3 zile lucratoare, taxele fiind fixe, indiferent de zona in care locuiti dupa cum urmeaza:


17 Lei pentru comenzile cu o valoare totala a produselor de pana in 400 lei.

LIVRARE GRATUITA pentru comenzile cu o valoare totala a produselor de peste 400 lei.In perioadele aglomerate (Black Friday, Sarbatorile de Iarna, Sarbatorile Pascale) livrarea comenzilor poate dura intre 1-7 zile lucratoare.


ATENTIE:

- comenzile sunt predate firmei de curierat doar dupa ce v-am sunat pentru confirmarea telefonica a comenzii, tot atunci va putem oferi intervalul estimativ de livrare (in general 1-3 zile lucratoare).

- firma de curierat face livrari de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 - 21:00.

- in momentul in care curierul se apropie de adresa dvs. va contacteaza telefonic pe numarul care l-ati lasat in comanda pentru a se asigura ca este cineva la adresa de livrare care poate prelua coletul.


Plata comenzilor:


- RAMBURS, plătiți agentului firmei de curierat care va aduce comanda. Atenție, acesta acceptă doar plata CASH.


- PLATA SECURIZATĂ CU CARDUL Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. 

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) 

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, 

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 


Returnarea produselor:

- puteti returna o comanda indiferent de motivul dvs. doar daca produsele nu au fost spalate sau folosite in termen de 14 zile de la primirea comenzii.

- produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit, insotite de toate ambalajele. 

- taxa de retur va fi suportata de dvs. conform O.G 130/2000, Cap.II, Art.7 (1) noi urmand sa va inapoiem intreaga suma care ati achitat-o in momentul in care ati primit comanda.

- banii vor fi returnati intr-un cont IBAN (in termen legal de maxim 14 zile de la primirea returului de catre noi) sau prin mandat postal.

- pentru a returna un produs ne puteti suna la numarul 031.433.65.03 de Luni pana Vineri intre orele 10:00-18:00 sau puteti completa formularul de retur

- pentru produsele achizitionate cu cardul, contravaloare acestora in caz de retur va fi restituita strict in contul cardului de pe care ati facut plata.