pantofi incaltaminte dama pantofino.ro
Despre noi

Despre noi

Fashion of home textile...


Site-ul Cotton-Box.ro este importator oficial in Romania a unuia dintre cele mai recunoscute branduri internationale de textile pentru casa.


Brandul CottonBox se afla in top 3 dintre cele mai bune si cunoscute firme de textile pentru casa din Turcia si nu numai, totodata fiind sponsorul celor mai cunoscute seriale turcesti; proaspat importat in Romania isi propune sa devina unul dintre principalele branduri de textile pentru casa, precum este pe plan international.


De mai bine de 40 de ani de experienta in producerea textilelor pentru casa sub brandul CottonBox am oferit calitate si puritate decorandu-ti spatiul de locuit cu colectiile noastre. De elemente nostalgice pana la linii moderne, de la desingnuri vintage pana la cele clasice noi folosim numai cele mai pure materiale pe care le poti atinge si care sunt pe toate gusturile, chiar si pentru cele mai fine. Prin metoda noastra de printare speciala am introdus viata la nivelul maxim. Noi pregatim terenul pentru un somn sanatos, de calitate, pentru a te simti cel mai privilegiat in lenjeriile noastre. Vom continuat cu designurile noastre pline de pasiune, vom produce cu mandrie si vom continua sa-ti prezentam noile noastre modele pline de entuziasm.


Datorita echipei capabile pe care o formam, cu angajati implicati si respectuosi, suntem capabili sa va oferim produse pentru casa la preturi imbatabile, putand face comparatia calitate/pret si in acelasi timp combinand puterea de cumparare a clientului cu eficienta organizarii noastre.


Echipa Cotton-Box.ro este intotdeauna pregatita pentru asistenta dvs. in achizitionarea unui produs de pe site-ul nostru fiind total informat despre produsele comercializate, fiind dispusa sa va ajute sa gasiti produsul perfect, fie pentru dvs. sau chiar pentru un cadou. Totodata avem un scop foarte important atat pentru noi cat si pentru dvs. : Sa aveti o experienta foarte placuta de shopping online astfel incat sa reveniti la noi. Pentru orice intrebari sau nelamuriri sau chiar cereri de oferta pentru revanzare nu ezitati sa ne contactati prin email ( contact@cotton-box.ro ) sau telefonic sau chiar printr-un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook. Monitorizam si verificam frecvent, astfel incat sa va oferim un raspuns eficient in cel mai scurt timp.


SATISFACTIA DUMNEAVOASTRA ESTE CEA MAI IMPORTANTA PENTRU NOI!